Broek in Waterland – Automobilist overleden bij zwaar ongeval tussen Amsterdam en Broek in Waterland op N247

Broek in Waterland, 18 mei 2024 -Op de N247 tussen Amsterdam en Monnickendam heeft vrijdagavond omstreeks 20:28 uur een zwaar ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van Broek in Waterland is een vrachtwagen van PostNL in botsing gekomen met een personenauto.

De personenauto is zwaar beschadigd. De brandweer heeft een inzittende van de personenwagen uit het voertuig moeten bevrijden.

De weg tussen Broek in Waterland en Amsterdam Noord is momenteel volledig afgesloten vanwege de inzet van de hulpdiensten. Op beelden is te zien dat het Mobiel medisch team op de Provincialeweg is geland met de traumahelikopter.

Momenteel is het aantal gewonden en de aard van de verwondingen nog onbekend. De verwachting is dat hier later vanavond meer duidelijkheid over komt. De oorzaak van het ongeval is vooralsnog onbekend, momenteel doet Forensische Opsporing van de politie hier onderzoek naar.

Update: Woordvoerder Jan Martijn Stout van de politie heeft zojuist laten weten aan VLN Nieuws dat er bij het ongeval helaas iemand is komen te overlijden. Namelijk de bestuurder van de auto. De politie doet op dit moment volop onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Fotograaf: VLN Nieuws – Laurens Niezen

Misschien vindt u dit ook interessant?